Paikalliset sivut:
YIT Group

"Rakenna kaupunkeja, jotka kehittyvät pitkään."


Töihin meille

Me YIT:llä rakennamme parempia elinympäristöjä. Yhteistyössä työntekijöidemme, kumppaneiden ja kaupunkien kanssa rakennamme koteja, joissa unelmat käyvät toteen ja työpaikkoja, joissa viihdytään. Me valmistamme kaupunkitiloja, jotka kestävät sukupolvelta toiselle ja varmistamme, että haastavien sääolosuhteiden maissa on huippuinfrastruktuuria ja parhaiten päällystetyt tiet. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, siksi meille on tärkeää pitää heistä huolta. Olemme iso suomalainen tekijä, mutta meillä on lämmin sydän.

Toimimme 10 000 YIT:läisen voimin 11 maassa


Tripla-hankkeemme Helsingin Pasilassa voitti Vuoden työmaa 2018 -kilpailun
Lue lisää


Arvostus, luovuus, yhteistyö ja intohimo ohjaavat arvoinamme toimintaamme


Olemme tekniikan alan ihannetyönantaja nro 5 opiskelijoille (Universum Opiskelijatutkimus 2019)

Uratarinat ja hankkeet

Essistä kasvoi luovan alan ammattilainen Oodin rakennustyömaalla

Helsingin Keskustakirjasto Oodin työmaalle harjoittelijana saapunut ja sieltä työnjohtajana poistunut Essi Tuomenoja kokee työskentelevänsä aloista luovimmalla.

Kansalaistorille, aivan Helsingin ydinkeskustaan viime joulukuussa avautunut Helsingin keskustakirjasto Oodi on osoittautunut menestykseksi: kaupunkilaisten uusi, palkittu olohuone on kerännyt kiitosta laajalti eri tahoilta. Oodi oli ainutkertainen hanke myös rakentajilleen.

Lue Essin tarina

Kehittymisestä eväät onnistumiseen

Teron päivät Helsingin Konepajan työmaalla täyttyvät runkotyönjohtajan, työsuojelupäällikön ja kosteudenhallintavastaavan tehtävistä. Polku rakennusalalla on kulkenut talonrakentajan ja rakennusmestarin koulutusten kautta YIT:lle ensin työnjohtoharjoittelijaksi ja sen jälkeen työnjohtajaksi. Kouluttautuminen ja kehittymismahdollisuudet vastuun kasvaessa ovat antaneet Terolle eväät onnistumiselle ja tavoitteiden maalin viemiselle.

Sulje
Lähetetään...