Paikalliset sivut:
YIT Group

Hyvistä teoista versoo lisää hyvää!

Olemme 100 hyvää tekoa -kampanjassamme vuodesta 2012 lähtien toteuttaneet erilaisia hyviä tekoja voittoa tavoittelemattomille tahoille. Suomi 100 -juhlavuonna kehitimme yhdessä suomalaisten kanssa tulevaisuuden pihoja ja tarjosimme apuamme pihojen viihtyisyyden ja yhteisöllisyyden lisäämiseen hyvillä teoilla.

Nyt halusimme rakentaa kanssasi kokonaisen hyvien tekojen metsän!

#100hyväätekoa

Hyvien tekojen metsä istuteettiin kiitokseksi jokaiselle, joka kertoi meille kesän aikana tekemästään tai vastaanottamastaan hyvästä teosta. Muutaman vuoden päästä täällä kasvaa jo komea kuusikko!

Lahjoitimme 1000 tainta 4H-järjestölle. 4H-nuoret istuttivat taimet Hyvien tekojen metsään, joka sijaitsee Sipoon Vaahteramäen Martinkylässä.

Yhteistyössä

             4H_RGB_nega.png.pnghelsinki-kaikki-kielet0004.png

HyvienTekojenMetsä2.jpg

Jo huikeat 568 hyvää tekoa tehty!

Päivitetty 6.9.2018

Oodin Keskustakirjasto

Rakennamme Helsingin keskustaan parhaillaan Keskustakirjasto Oodia, joka on Suomi 100 -juhlavuoden merkkihanke. Keskustakirjasto ei ole vain kirjasto, vaan kohtaamis- ja viihtymispaikka helsinkiläisille, mutta myös kaikille pääkaupunkiseudulla vieraileville.

Oodin harjannostajaisia vietettiin 22.5.2018. Tilaisuudessa käynnistimme myös Hyvien tekojen metsän rakentamisen haastamalla harjannostajaisissa vierailevat kaupunkilaiset tekemään hyviä tekoja. Tiesitkö muuten, että myös Oodin puuverhoilu tehdään kuusesta?

Lisää hyviä tekoja

Osallistumme kevään ja kesän 2018 aikana lisäksi Smart & Cleanin järjestämään #munteko-kampanjaan, jossa on mukana myös Helsingin kaupunki. Lue lisää täältä

Lähetetään...