Lisää kisafiilistä Lasten hiihtoihin

Hiihtoseuran Lasten Hiihdot -tapahtumasarja jatkui 3. ja 4. osakilpailujen merkeissä!

Espoon Hiihtoseuran Lasten Hiihdot -tapahtumasarjan kolmas osakilpailu jatkui sunnuntaina 15.2. Räntäsateesta huolimatta osallistuja oli yli 150 ja ilmeet iloisia.

Tapahtumasarjan neljäs osakilpailu järjestettiin 6.3. Espoon Leppävaaran stadionilla. Sää oli kuin unelma – auringonpaisteessa skicross-radalle ilmoittautuneita ja osallistujia oli jo yli 200. Kevätaurinko ja lasten hymykasvot kilpailivat loistosta hienona talvipäivänä. Kisat järjestettiin skicross-radalla, jolla kumpareet ja esteet loivat lisämaustetta lasten hiihtosuorituksiin.

Jokainen maaliin tullut ja mitalin saanut lapsi pääsi kuvattavaksi palkintokorokkeelle tapahtumaa varten valmistetun kuvaustaustan eteen lippujen liehuessa, kuten suuremmissakin hiihtokilpailuissa. Pieni hyvä teko meiltä, mutta kiitos jälleen, että saimme olla mukana yhtenä tukijoista tärkeässä tapahtumassa.